Επιλέγω TECHARTLAND.GR!

Στο Choosehappiness αποφάσισα να σου μιλάω μόνο για εκείνες τις επιχειρήσεις που κατάφεραν να με πείσουν, τόσο για τα προϊόντα όσο και για τις υπηρεσίες τους. 

Και με έχεις καταλάβει…Πλέον δεν πείθομαι εύκολα! Επειδή, λοιπόν, γνωριζόμαστε πια και ξέρω ότι ανήκεις κι εσύ στην ίδια κατηγορία…


…σου προτείνω, ανεπιφύλακτα και χωρίς δεύτερη σκέψη, να περιπλανηθείς για τη δική σου ευκολία στη σελίδα της Techartland (https://techartland.gr/).

Το κατάστημα της techartland δραστηριοποιείται στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας, πληροφορικής και εμπορίας ηλεκτρονικών ειδών στην Πάτρα, αλλά εξυπηρετεί τους πελάτες της σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκονται. 

Διαβάζοντας βέβαια την παραπάνω πρότασή μου, διαπιστώνω ότι σαν να τους αδικώ. Προσωπικά, βλέπεις, από την Techartland έχω αγοράσει από καφετιέρα μέχρι είδη ταξιδιού και από συσκευές ενδοεπικοινωνίας μέχρι ηλεκτρική κουβέρτα. Και πίστεψέ με, η λίστα των προϊόντων τους είναι ατελείωτη (γνώριζες εσύ ότι υπάρχουν αποξηραντές τροφίμων;;;). 

Τέλος, επίτρεψέ μου να σταθώ σε δύο ακόμα παράγοντες που κατά τη γνώμη μου κάνουν ανταγωνιστική μια επιχείρηση. Στις, κατά το δυνατόν, χαμηλές τιμές και στην μετέπειτα υποστήριξη.

Η techartland, λοιπόν, μου απέδειξε πολλάκις ότι μπορεί να με βγάλει ασπροπρόσωπη και στα δύο.

Αυτός είναι και ο λόγος που σήμερα σου την συστήνω και επιλέγω, με τη πολύτιμη συνεισφορά της, να σου κάνω δώρο στο διαγωνισμό μας το μοναδικό παρασκευαστή hot dog της. 

Τρέξε να προλάβεις να αφήσεις και τη δική σου συμμετοχή, εδώ: https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvillyargiroudi%2Fposts%2F2984303321788105&show_text=true&width=500


Φυσικό κατάστημα: Κωνσταντινουπόλεως 46, ΠάτραΤηλέφωνο επικοινωνίας: 2610-434054

Facebook: https://www.facebook.com/techartland

Instagram: https://www.instagram.com/techartland/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post

“Χρόνια Πολλά κι ευτυχισμένα” του Ετγκαρ Κερετ“Χρόνια Πολλά κι ευτυχισμένα” του Ετγκαρ Κερετ

Από το βιβλίο “Αγάπης Γράμματα”. Το λεωφορείο σταματάει, ο οδηγός σου χαμογελάει, τα παράθυρα λάμπουν κι έχεις άφθονα ψιλά. Στα αριστερά, στη σειρά με τα μονά καθίσματα, το τελευταίο, το αγαπημένο σου, είναι άδειο, σαν να γράφει το όνομά σου. Το λεωφορείο ξεκινάει, τα φανάρια γίνονται πράσινα καθώς πλησιάζει, και

ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΖΩΗ!ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΖΩΗ!

Ξύπνησες; Πρόλαβες να χαζέψεις τους αγαπημένους σου να χουζουρεύουν; Τους έδωσες ένα φιλί για να τους ξυπνήσεις; Ήπιες τον καφέ σου; Φάγατε πρωινό; Σκέφτηκες τι θα μαγειρέψετε για το μεσημέρι σας; Κάνατε μια σφιχτή αγκαλιά; Μίλησες στο τηλέφωνο με κάποιον αγαπημένο σου; Είσαι έτοιμος να απολαύσεις το Σαββατοκύριακό σου και