ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΑΡΙΑΔΝΗ ΓΚΑΤΖΟΥ!

Θέλεις να γίνεις η καλύτερη εκδοχή σου;

Θέλεις να χάσεις τα κιλά που σε ταλαιπωρούν αλλά φαντάζει αδύνατο κάθε φορά που προσπαθείς;

Υπάρχουν ιατρικοί λόγοι που σε αναγκάζουν να υιοθετήσεις ένα νέο τρόπο ζωής και χρειάζεσαι άμεσα υποστήριξη;

Η Κλινική Διατροφολόγος-Διαιτολόγος, Msc και υποψήφια διδάκτωρ της Ιατρικής ΑΠΘ, Αριάδνη Γκατζού, είναι ο άνθρωπός σου.

Και πώς το ξέρω; Έχει υπάρξει, βλέπεις, και ο δικός μου άνθρωπος. Εκείνος ο άνθρωπος που με την πολύτιμη καθοδήγησή του κατάφερα να χάσω μέχρι σήμερα 25 κιλά. Εκείνος ο άνθρωπος που ήταν πάντα εκεί με ένα… “πάμε δυνατά” , εκεί με ένα… “δεν πειράζει, πιστεύω σε σένα, μπορείς” , εκεί με ένα “για δοκίμασε και αυτό, μήπως έτσι είναι καλύτερα”… και τελικά εκεί με ένα “ΝΑΙ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ, πάμε να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά”!!!

Τι λες να προσεγγίσεις κι εσύ, με τη σειρά σου, το ΣΤΟΧΟ σου;

Πάμε να το “κερδίσουμε” ΜΑΖΙ!

Η Αριάδνη θα απαντάει κάθε βδομάδα, μέσα στο Choosehappiness.gr, στις ερωτήσεις σου.

Εσύ δεν έχεις παρά να μας στείλεις στο villyargiroudi@gmail.com τους προβληματισμούς σου, τα ερωτήματα και τις ανησυχίες σου.

Τα υπόλοιπα, άφησέ τα σε εμάς! Για τα υπόλοιπα, εμπιστεύσου την Αριάδνη!

Τι λες να κάνεις μια…επανεκκίνηση;

Το μπορείς. Το αξίζεις. Δεν έχεις παρά να το διεκδικήσεις!

Ποια είναι, όμως, η Αριάδνη;

-Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

-Έχει εμπειρία σε ειδική διατροφή παθήσεων, έλεγχο βάρους και παχυσαρκία, κύηση και γαλουχία, αθλητική και παιδική διατροφή.

-Έχει εργαστεί σε ιδιωτικά γυμναστήρια και αθλητικά κέντρα.

-Δούλεψε σε γυναικολογικό ιατρείο με εμπειρία σε εξατομικευμένα διαιτολόγια πολυκυστικών ωοθηκών, εμμηνόπαυση, εγκυμοσύνη, θηλασμό και παχυσαρκία.

-Έχει πλούσια ακαδημαϊκή καριέρα μέχρι σήμερα. Έχει εργαστεί στον Τομέα Κοινωνικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στα ερευνητικά πρωτόκολλα της παιδιατρικής κλινικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αχέπα με εξειδίκευση σε ειδική διατροφή υπέρβαρων ή παχύσαρκων παιδιών και εφήβων με ή χωρίς υπέρταση και στο Τμήμα Ενδοκρινολογίας και Μεταβολισμού της Α’ Παθολογικής Κλινικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο άνωθεν Νοσοκομείο.

-Είναι Υποψήφια Διδάκτωρ του τμήματος Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στον τομέα Βιολογικών Επιστημών και Προληπτικής Ιατρικής.

-Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και συνέδρια πάνω στο αντικείμενό της ενώ συναντάμε την υπογραφή της σε πολλά επιστημονικά άρθρα πάνω στη διατροφή.

Πώς θα επικοινωνήσεις με την Αριάδνη:

+30 6976745832

ariadni.gkt@gmail.com

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Related Post

Η Παιδοψυχολόγος Λιάνα Σχοινά Απαντάει Στις Ερωτήσεις Σου ( 14 ).Η Παιδοψυχολόγος Λιάνα Σχοινά Απαντάει Στις Ερωτήσεις Σου ( 14 ).

Επιμέλεια: Νατάσα Τσιτλακίδου. Αγαπημένες μανούλες, ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ανταπόκριση σας και τα ενθαρρυντικά σας λόγια. Η παιδοψυχολόγος, κυρία Λιάνα Σχοινά, δίνει απαντήσεις στα ερωτήματά σας. Έφη από Νάουσα: “Έχουμε δύο δίδυμα παιδιά, αγόρι και κορίτσι 6 ετών. Το αγοράκι μας είναι ήσυχο αλλά το κοριτσάκι μας αρκετά ζωηρό. Μας

Μαζί για το Παιδί – Μαζί με τους γονείςΜαζί για το Παιδί – Μαζί με τους γονείς

Γράφει η Νατάσα Τσιτλακίδου. Στις αρχές του Οκτώβρη που μας πέρασε, η κουμπάρα μου, η Χρύσα μου πρότεινε να συμμετέχουμε σε μια διαδικτυακή ομάδα γονέων, με παιδιά σχολικής ηλικίας, την οποία θα διοργάνωνε το Συμβουλευτικό Κέντρο για γονείς, παιδιά και εφήβους, της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Η συμμετοχή μας