Γράφει η Ιωάννα Δούμα.

Δείξτε μου έναν που δεν τρελαίνεται για πίτσα… και πόσο μάλλον αν είναι σπιτική…
Πάμε, λοιπόν, να την κάνουμε για να τσιμπήσουμε το βράδυ μας…
Υλικά:
1 1/2 ποτήρι χλιαρό νερό
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
Και αλεύρι όσο πάρει για να έχουμε μια ωραία μαλακή ζύμη

Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα μπολ το νερό μας, με τη μαγιά και το αλάτι και ανακατεύουμε καλά.
Στη συνέχεια βάζουμε λίγο λίγο το αλεύρι μας και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια ωραία μαλακή ζύμη.
Κλείνουμε το μπολ μας και το αφήνουμε να φουσκώσει για μισή ώρα.
Λαδώνουμε το ταψί μας, βάζουμε το ζυμάρι μας, το απλώνουμε καλά και γυρνάμε λίγο προς τα πάνω τα γύρω, γύρω.
Βάζουμε ότι υλικό τραβάει η όρεξη μας (εγώ σήμερα την έκανα με κοτόπουλο και κρέμα γάλακτος, έβαλα στο τηγάνι μου το κοτόπουλο μου, το οποίο το είχα κόψει σε μικρά κομμάτια, το έβγαλα, έβαλα στη συνέχεια τα μανιτάρια μου και στη συνέχεια πρόσθεσα την κρέμα γάλακτος την οποία την άφησα να πάρει ίσα μια βράση).
Άπλωσα στο ζυμάρι γκούντα, από πάνω το κοτόπουλο και τέλος τα μανιτάρια με τη κρέμα γάλακτος.
Εψησα στους 190 για 45′ στον αέρα…
Τη σερβίραμε και την… εξαφανίσαμε!
