Ουάου!!!

Excitement boy. One person in red shirt raising hands. The face is smiling and open with a very excited mood. Feeling very happy children. Vector illustration isolated white background.

Κάτσε σιωπηλός σε μια γωνιά και παρατήρησε τις αντιδράσεις ενός νηπίου.

Κάτσε σιωπηλός σε μια γωνιά και απόλαυσε τις αντιδράσεις ενός νηπίου.

Κάτσε σιωπηλός σε μια γωνιά και πάρε μαθήματα ζωής από τις αντιδράσεις ενός νηπίου.

Νωρίτερα το απόγευμα δώσαμε στο γιο μου μια δωροσακούλα από το περίπτερο. Ξοδέψαμε μόλις 2€. Η αξία της αντίδρασής του και του “Ουάουυυυυυυ” του; Ανεκτίμητη!

Τα παιδιά ενθουσιάζονται με ένα τάπερ. Με τη γεύση από το λεμόνι. Με έναν παιδικό ήρωα. Τα παιδιά ενθουσιάζονται με ένα τρελομπαλάκι. Με ένα πατίνι. Με μαλλί της γριάς. Τα παιδιά ενθουσιάζονται με μια αγκαλιά. Με μια βόλτα στο πάρκο. Με ένα γλειφιτζούρι.

Τα παιδιά ενθουσιάζονται. Εσύ;

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ούρλιαξε η ψυχή σου “Ουάου”;;;

Πού είναι εκείνο το παιδί που έφτανε μια σοκολάτα για να είναι ευτυχισμένο και πλήρες;

Πότε έγινες ξαφνικά ανικανοποίητος; Ποιος μικρός ή μεγάλος δαίμονας σε κρατάει μονίμως προσγειωμένο, απαγορεύοντάς σου τον ενθουσιασμό και τελικά την πρόσβαση στην ευτυχία;

Αν το καλοσκεφτείς κάθε χρόνος που περνάει μας κάνει όλο και πιο ανικανοποίητους. Στα 5 μας ήμασταν ευτυχισμένοι με καινούρια πολύχρωμα κουβαδάκια, στα 18 μας με μια βόλτα στην παραλία με μπύρες και μια κιθάρα, στα 35 μας μόνο με ένα καινούριο αυτοκίνητο και αργότερα με τι;

Μηδένισε και μη διστάσεις να ξαναγίνεις παιδί.

Ποιος είπε ότι δεν σου αξίζει κι εσένα ένα “ΟΥΑΟΥ”;;;;

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post