Γράφει η Ιωάννα Δούμα.

Επειδή δεν είναι όλοι λάτρεις της σοκολάτας ή δε μπορούν να φάνε λόγω αλλεργιών έχουμε τα πιο αφράτα και νόστιμα cookies βανίλιας….
Υλικά:
2 αυγά
120 γραμμάρια ζάχαρη
2 βανίλιες
70 γραμμάρια ελαιόλαδο
350 γραμμάρια φαρίνα

Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη,το λάδι,τη βανίλια και τέλος τη φαρίνα.
Επειδή το μίξερ θα ζοριστεί να τα χτυπήσει με το αλεύρι θα βάλουμε χεράκι…
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να κάνουν τα πρώτα σκασιματα (8′-10′)
Καλή μας απόλαυση
