Choose Happiness Αρχείο Μοσχαράκι κοκκινιστό….του ονείρου…

Μοσχαράκι κοκκινιστό….του ονείρου…

Γράφει η Ιωάννα Δούμα.

Μπορώ να τρώω κοκκινιστό με τα πάντα, με ρύζι, με πουρέ, με μακαρόνια…..
Απλά το λατρεύω..ελπίζω να το λατρέψετε κ εσείς ?

Υλικά:
1 κιλό μοσχαράκι (εμείς παίρνουμε χτένι ,γιατί δεν έχει τόσο ζελεδάκι)
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο (προαιρετικά)
Σάλτσα ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
Ζάχαρη
Κανέλα
Μοσχοκάρυδο
1-2 φύλλα δάφνης
Λάδι

Εκτέλεση:


Βάζουμε το κρέας μας να βράσει περίπου 30-40′ (έχουμε το νου μας γιατί θα χρειαστεί ξάφρισμα)
Μόλις μαλακώσει καλά , εγώ βάζω σε άλλο σκεύος το κρεμμυδάκι μου και το σκόρδο να τσιγαριστούν με λίγο λάδι, μετά βάζω τη σάλτσα, το αλάτι ,το πιπέρι, τη ζάχαρη, τη κανέλα, το μοσχοκάρυδο και τα φύλλα δάφνης και τα αφήνω να πάρουν μια βράση.
Προσθέτω και το κρέας και το αφήνω όλο μαζί 10′ (αν χρειαστεί λίγο νερό, προσθέτω από το κρέας που βράσαμε…


Απλά υπέροχο…??

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post

H Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Αριάδνη Γκατζού απαντάει στις ερωτήσεις σου.H Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Αριάδνη Γκατζού απαντάει στις ερωτήσεις σου.

Σας ζητήσαμε να μας στείλετε τις ερωτήσεις σας προς την Κλινική Διαιτολόγο Διατροφολόγο μας Αριάδνη Γκατζού στο villyargiroudi@gmail.com. Με ενθουσιασμό ανταποκριθήκατε στο…κάλεσμά μας! Ιδού οι πέντε πρώτες, λοιπόν! Η Αριάδνη,

Α.Κόκκαλη: Το εγχειρίδιο της αλλαγής σε…δέκα βήματα!Α.Κόκκαλη: Το εγχειρίδιο της αλλαγής σε…δέκα βήματα!

Η κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Αναστασία Κόκκαλη συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες επαγγελματίες της γενιάς της (και όχι μόνο αν ρωτάτε τη γνώμη μου) ίσως επειδή εκτός από διατροφική καθοδήγηση αναλαμβάνει να σε