Ψαρόσουπα.

Γράφει η Ιωάννα Δούμα.

Τι πιο θρεπτικό από μια ψαρόσουπα…


Τρελαίνονται μικροί κ μεγάλοι.


Αν και απλή, είναι τόσο μα τόσο νόστιμη.


Αυτά που χρειαζόμαστε είναι (ανάλογα με τα άτομα και τα ψάρια), εγώ προτιμώ τον μπακαλιάρο γιατί δεν έχει πολλά κόκκαλα , πατατούλες, καροτάκια, σέλινο, αλάτι, λαδάκι και για το τέλος λεμονάκι.


Καθαρίζουμε καλά καλά τα εντόσθια από τα ψαράκια και τα βάζουμε να βράσουν σε μια κατσαρόλα με νεράκι.


Όταν θα είναι έτοιμα, τα αφαιρούμε από τη κατσαρόλα και προσθέτουμε τις πατάτες, τα καρότα και τα αφήνουμε να μαλακώσουν αρκετά καλά.


5′ πριν κλείσουμε το μάτι μας, βάζουμε το σέλινο μας κ το λάδι μας. (δε θέλουμε να μαγειρευτεί πολύ το λάδι μας).


Όταν τελειώσει το φαγάκι μας, βάζουμε το αλατάκι μας και το λεμονάκι μας (εκτός αν δεν αρέσει σε όλους, οπότε βάζει ο καθένας στο πιάτο του).

Καλή μας όρεξη ??

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post

Κοτόπουλο με κριθαράκι στο φούρνο.Κοτόπουλο με κριθαράκι στο φούρνο.

Γράφει η Ιωάννα Δούμα. Κάθε φορά που θα τύχει να ρωτήσω το αγορακι μου για το τι φαΐ να κάνω η απάντηση είναι μία…. Κριθαράκι με κοτούλα…. Υλικά: 1 κοτόπουλο500 γραμμάρια κριθαράκιΣάλτσα ντομάταςΑλάτιΠιπέριΖάχαρηΚανέλα2 φύλλα δάφνηςΛάδι Εκτέλεση: Βάζουμε το κοτόπουλο μας να βράσει (έχουμε το νου μας γιατί με το που

«Μητρότητα» Το πριν και το μετά.«Μητρότητα» Το πριν και το μετά.

Γράφει η Νατάσα Τσιτλακίδου. Μου έρχεται στο μυαλό διαφήμιση ινστιτούτου αδυνατίσματος. Η εικόνα της γεματούλας κυρίας από τη μια και από την άλλη η εικόνα της ίδιας κυρίας, αδυνατισμένη πλέον, έπειτα από μερικές επισκέψεις στο ινστιτούτο. Κάπως έτσι εντυπωσιακές είναι και οι διαφορές της ανέμελης, δίχως οικογενειακές υποχρεώσεις γυναίκας με