Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Καράτε Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος στο Choosehappiness.

Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, παγκόσμιος πρωταθλητής καράτε, μιλάει στο Choosehappiness.gr για το άθλημά του και το πόσο αυτό επηρεάζει τη σωματική και ψυχική υγεία, τον αυτοέλεγχο και τη βελτίωση της αυτοπεποίθησης.

Λίγο πριν από αυτό, όμως, με λίγα λόγια ο Κωνσταντίνος…

Γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1974 και είναι αντιπλοίαρχος λιμενικού σώματος.

Στο παλμαρέ των παγκόσμιων διακρίσεών του συναντάμε ένα χρυσό μετάλλιο στη Βραζιλία, τρία αργυρά στην Ιαπωνία, στη Γερμανία και στο Μεξικό και τρία χάλκινα στη Γερμανία, στην Ισπανία και στην Ταϊβάν.

Ανάμεσά τους θα βρει κανείς εννιά πανευρωπαϊκά,επτά μεσογειακά και είκοσι τέσσερα βαλκανικά.

Τέλος, ξεχωρίζει τα δεκατρία χρυσά του μετάλλια από τα πανελλήνια πρωταθλήματά του ενώ έχει υπάρξει δέκα φορές χρυσός πρωταθλητής των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας με το λιμενικό σώμα.

Ο Κωνσταντίνος έχει τιμηθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατία με το χρυσό σταυρό του τάγματος του φοίνικα και τον χρυσό σταυρό του τάγματος της τιμής.

Εκτός όλων των άλλων, είναι τεχνικός διευθυντής στον Α.Σ. ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ και ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.

Αν μας επιτρέπετε, για το Choosehappiness.gr, το σημαντικότερο μετάλλιο είναι αυτό του ήθους του.

Τιμή μας να μοιραστούμε μαζί σας την κουβέντα μας….

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Related Post

Της γυναίκας η καρδιά -δεν- είναι άβυσσος…Της γυναίκας η καρδιά -δεν- είναι άβυσσος…

Γράφει η Νατάσα Τσιτλακίδου. Φλεβάρης, ο κουτσός, ο καλοκαιρινός, ο απρόβλεπτος, ο ερωτιάρης… Εμείς οι γυναίκες όσο κι αν μεγαλώνουμε, όσο και αν προσπαθούμε να δείξουμε υπεράνω και ώριμες,κατά βάθος, η καρδιά μας παραμένει τρυφερή, ρομαντική, παιχνιδιάρα, κοριτσίστικη. Μπορεί να σνομπάρουμε τον Άγιο Βαλεντίνο, τα δώρα, τα λουλούδια, τις κάρτες