Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Καράτε Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος στο Choosehappiness.

Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, παγκόσμιος πρωταθλητής καράτε, μιλάει στο Choosehappiness.gr για το άθλημά του και το πόσο αυτό επηρεάζει τη σωματική και ψυχική υγεία, τον αυτοέλεγχο και τη βελτίωση της αυτοπεποίθησης.

Λίγο πριν από αυτό, όμως, με λίγα λόγια ο Κωνσταντίνος…

Γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1974 και είναι αντιπλοίαρχος λιμενικού σώματος.

Στο παλμαρέ των παγκόσμιων διακρίσεών του συναντάμε ένα χρυσό μετάλλιο στη Βραζιλία, τρία αργυρά στην Ιαπωνία, στη Γερμανία και στο Μεξικό και τρία χάλκινα στη Γερμανία, στην Ισπανία και στην Ταϊβάν.

Ανάμεσά τους θα βρει κανείς εννιά πανευρωπαϊκά,επτά μεσογειακά και είκοσι τέσσερα βαλκανικά.

Τέλος, ξεχωρίζει τα δεκατρία χρυσά του μετάλλια από τα πανελλήνια πρωταθλήματά του ενώ έχει υπάρξει δέκα φορές χρυσός πρωταθλητής των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας με το λιμενικό σώμα.

Ο Κωνσταντίνος έχει τιμηθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατία με το χρυσό σταυρό του τάγματος του φοίνικα και τον χρυσό σταυρό του τάγματος της τιμής.

Εκτός όλων των άλλων, είναι τεχνικός διευθυντής στον Α.Σ. ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ και ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.

Αν μας επιτρέπετε, για το Choosehappiness.gr, το σημαντικότερο μετάλλιο είναι αυτό του ήθους του.

Τιμή μας να μοιραστούμε μαζί σας την κουβέντα μας….

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post

Σάκης Διαμαντής: «Τίποτε δεν δουλεύει, αν δεν δουλέψεις εσύ».Σάκης Διαμαντής: «Τίποτε δεν δουλεύει, αν δεν δουλέψεις εσύ».

Ήταν καλοκαίρι. Μπήκα φουριόζα στο κατάστημά του. Περίμενα στην ουρά –προ καραντίνας- και εκεί που έτρεχε και δεν…έφτανε (κυριολεκτικά), κάπως συναντήθηκαν τα βλέμματά μας και κάπως συνωμοτικά και εμφανώς με χιουμοριστική διάθεση μου πέταξε την ιστορική ατάκα: «Τίποτε δεν δουλεύει, αν δεν δουλέψεις εσύ…». Σίγουρα μια πενταετία μετά και ΕΝΤΟΣ