Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Αναστασία Κόκκαλη.

Εάν ανήκεις σε εκείνη την κατηγορία των ανθρώπων που γνώρισε την Αναστασία Κόκκαλη μέσα από το Greece Next Top Model 2 (GNTM 2), κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Το Chοοsehappiness επικοινώνησε μαζί της και της ζήτησε να μας αποκαλύψει τα δέκα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνει κανείς εάν επιθυμεί να αλλάξει την ποιότητα της ζωής του προς το καλύτερο και κάπως έτσι να επιλέξει συνειδητά την…ευτυχία!

Δέχτηκε μετά χαράς, καθιστώντας παράλληλα σαφές ότι “η αλλαγή προϋποθέτει… αλλαγή!”

Για όσους δεν είχατε την ευκαιρία να γνωρίσετε προσωπικά την Αναστασία Κόκκαλη μέχρι σήμερα , δεν έχετε παρά να διαβάσετε λίγα πράγματα για εκείνη:

*Είναι Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, με νόμιμη Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος Διαιτολόγου – Διατροφολόγου.

*Σπούδασε στην Σκωτία στο Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian University Ανθρώπινη Διατροφή και Κλινική Διαιτολογία, όπου και τελείωσε με Άριστα.

*Aσκεί το επάγγελμα του ιδιώτη κλινικού διαιτολόγου – διατροφολόγου, στο προσωπικό της νόμιμο Διαιτολογικό Γραφείο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην Αριστοτέλους 8.

*Παράλληλα είναι συνεργάτης – υπεύθυνη Διαιτολόγος του Κέντρου Αποκατάστασης ‘ Η Αναγέννηση’.

*Ενημερώνεται τακτικά για τις εξελίξεις στον κόσμο της Επιστήμης της Διατροφής λαμβάνοντας μέρος σε Ιατρικά Συνέδρια και Συνέδρια Διατροφής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό  και έχει οργανώσει και λάβει μέρος ως ομιλήτρια σε πολλές εκδηλώσεις σχετικά με την Προώθηση της Υγιεινής Διατροφής και σε σεμινάρια Διατροφής και Παχυσαρκίας.

*Αρθρογραφεί σε περιοδικά, εφημερίδες, ιστοσελίδες και site που αφορούν την διατροφή και την υγεία.  

*Έχει ενεργή τηλεοπτική παρουσία σε εκπομπές ως καλεσμένη επί διατροφικών θεμάτων. Τελευταία τηλεοπτική συνεργασία ήταν ως Διαιτολογος του GNTM 2.

*Είναι μέλος σε Επιστημονικές Εταιρείες και Συλλόγους μεταξύ των οποίων στον Πανελλήνιο Σύλλογο Διαιτολόγων (ΠΣΔ), στο  Nutrition Society, στο British Nutrition Foundation, στο World Cancer Research Fund. Συμμετείχε στη συγγραφή Βιβλίου με συνταγές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά (διατροφή ORAC).

Ανανεώνουμε, λοιπόν, το ραντεβού μας για αύριο!

Εάν το πήρες απόφαση να αλλάξεις τη ζωή σου βήμα-βήμα, συντονίσου με το Choosehappiness!

H Αναστασία Κόκκαλη ξέρει τον τρόπο να κάνεις την αρχή! Ήρθε η ώρα να τον μάθεις κι εσύ!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post

Ο λάτρης της δια βίου μάθησης Κωνσταντίνος ΤσιάραςΟ λάτρης της δια βίου μάθησης Κωνσταντίνος Τσιάρας

Συναντήσαμε στο Choosehappiness.gr τον Κωνσταντίνο Τσιάρα και μιλήσαμε για την κλινική ύπνωση και τον νευρογλωσσικό προγραμματισμό (NLP). Φυσιοθεραπευτής, Life Coach, Θεραπευτής και προπονητής μπάσκετ. Λάτρης του αθλητισμού ( εν ενεργεία παίχτης και προπονητής του αθλήματος του μπάσκετ), της πνευματικής αναζήτησης, καθώς και της ανάπτυξης και βελτίωσης της ανθρώπινης δυναμικής. Προτού

Συγκράτησε το όνομά του: Αλέξανδρος Μιχαήλ.Συγκράτησε το όνομά του: Αλέξανδρος Μιχαήλ.

Τον Αλέξανδρο Μιχαήλ τον γνώρισα σε έναν λογοτεχνικό διαγωνισμό της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών (Π.Ε.Λ.), στον οποίο είχαμε παρευρεθεί και οι δύο ως βραβευόμενοι.  Σου έχει τύχει να δεις μόνο μια φορά στη ζωή σου κάποιον πριν από περίπου είκοσι χρόνια και ξαφνικά να τον αναζητήσεις στο facebook; Κάπως έτσι γίναμε