Η ιδέα.

Θα περίμενε κανείς ότι πίσω από αυτή τη σελίδα κρύβεται ένας αισιόδοξος άνθρωπος, η…χαρά της ζωής, ένας άνθρωπος που τα έχει όλα “βολεμένα”. 


Ένας άνθρωπος γυμνασμένος, με υγιή -τουλάχιστον- εξωτερική εμφάνιση, ήρεμος, συγκροτημένος, χωρίς φοβίες και ανασφάλειες, ένας άνθρωπος ζεν, ο οποίος μέσα από διαλογισμό, ψυχαναλύσεις, ώρες στο γυμναστήριο, έχει καταφέρει να τα βάλει όλα στα…κουτάκια τους.


Ένας άνθρωπος που αφού πρώτα έφτασε τον επιθυμητό στόχο ζωής, αφού πρώτα άγγιξε την “Ευτυχία” και μάλιστα την εφάρμοσε και στις καθημερινές αντιξοότητες της ζωής του, αποφάσισε ότι οφείλει να τον μοιραστεί μαζί σου.


Και κάπου σε αυτό το σημείο, θα σε απογοητεύσω. Εκτίμησε, έστω, την ειλικρίνειά μου.

Είμαι η Βίλυ, δεν έχω πάει ποτέ γυμναστήριο, με λες και “τσουπωτή”, έχω μπόλικες ανασφάλειες και είμαι αρρωστοφοβική, φοβία που επηρεάζει τόσο εμένα όσο και τους ανθρώπους γύρω μου.


Σε αυτή τη σελίδα, λοιπόν, θα συμπορευτούμε. Δεν θα σε καθοδηγώ, μπορεί μάλιστα να σε ακολουθώ, αν τελικά εσύ τα πας καλύτερα από εμένα.


Σε αυτή τη σελίδα θα μιλήσουμε με ειδικούς, θα εμπνευστούμε από ανθρώπους “παραδείγματα προς μίμηση”, θα βρούμε μικρά και μεγαλύτερα κόλπα -θα τολμήσω να πω και μόνιμες λύσεις-, θα πάμε σίγουρα όπως και να έχει ένα βήμα μπροστά.


Ένα μικρό βήμα για αρχή, ένα μεγαλύτερο στη συνέχεια…

Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο, πάμε να το τολμήσουμε.

Μαζί…!

1 σχόλιο στο “Η ιδέα.”

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post

Τούρτα για…δυνατούς ουρανίσκους!Τούρτα για…δυνατούς ουρανίσκους!

Γράφει η Ιωάννα Δούμα. Τι κι αν υπάρχει τοπικό lockdown και είμαστε σαν τα χελωνάκια στα καβούκια μας μέσα… Τι κι αν είναι όλα κλειστά… Όταν έχει γενέθλια η πριγκίπισσα

10306 – Επιλογή 3 – Μίλα, δεν είσαι μόνος.10306 – Επιλογή 3 – Μίλα, δεν είσαι μόνος.

Γράφει η Νατάσα Τσιτλακίδου. Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη για θέματα που αφορούν Παιδιά και Εφήβους. Η πενταψήφια δημόσια και δωρεάν Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης 10306, τέθηκε σε λειτουργία τον περασμένο Απρίλιο. Συστήθηκε