Ας συστηθούμε.

Είμαι η Βίλυ Αργυρούδη, μεγάλωσα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και εδώ και μια δεκαετία περίπου μένω μόνιμα στην Χαλκιδική. Είμαι αυτό που θα έχεις ακούσει να λένε  “ερωτική μετανάστρια”!


Είμαι μαμά του δίχρονου Άλκη και τα τελευταία δύο χρόνια περίπου εργάζομαι σε ένα Συμβολαιογραφείο.


Σπούδασα Κοινωνιολόγος στο Πάντειο Πανεπιστήμιο -εγκληματολόγος βεβαίως βεβαίως-  αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ -καλώς ή κακώς- με αυτόν τον κλάδο.

Η μεγάλη μου αγάπη είναι η δημοσιογραφία, με την οποία ασχολήθηκα επαγγελματικά ουκ ολίγα χρόνια, ενώ θα μπορούσα να έχω “μάστερ” στην γραμματειακή υποστήριξη και στις δημόσιες σχέσεις, μιας και -πώς τα φέρνει η ζωή- όλο εκεί γύρω περιστρέφεται η επαγγελματική μου διαδρομή.


Τα πρώτα χρόνια που έμεινα στη Χαλκιδική, διατηρούσαμε με τον Κώστα (τον σύζυγό μου) τη “Βανίλια”, μια οικογενειακή επιχείρηση εστίασης, η οποία έμελε να γίνει το…δεύτερο σπίτι μας.


Εμπνεύστηκα το “Choosehappiness.gr” -μετά το moirasou.gr που διατηρούσα χρόνια πολλά- όταν μια μέρα αποφάσισα ότι για λόγους που εξηγώ στο “Γιατί choosehappiness.gr” ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να δούμε τη ζωή μας “αλλιώς”.


Το ανακοίνωσα στην καλύτερή μου φίλη και κάπως έτσι είπαμε να το ξεκινήσουμε (είχαμε εξάλλου συνηθίσει να συμπορευόμαστε σε κάθε βήμα μας).Η ζωή, όμως, τα έφερε αλλιώς -όπως συνηθίζει να κάνει συχνά-πυκνά-και σήμερα το Choosehappiness είναι η προσωπική μου επιλογή για…ΕΥΤΥΧΙΑ!

Ελπίζω με τον καιρό να σε πείσω και να γίνει και η δική σου!

Καλώς ήρθες!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Related Post

Μπακλαβάς.Μπακλαβάς.

Γράφει η Ιωάννα Δούμα. Είναι ένα πλούσιο σιροπιαστό, βουτυρένιο γλυκό, το οποίο αποτελείται από πολλά τραγανά φύλλα κρούστας γεμιστά με ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς, που σε κάθε σπίτι μια φορά τουλάχιστον υπήρξε αυτή η υπέροχη μυρωδιά… Και ειδικά σε σπίτια προσφύγων από τη Σμύρνη, Μικρά Ασία, Αϊβαλί.. Και όπως μπορεί να

Η εμπειρία μου με το 10306…Η εμπειρία μου με το 10306…

Σε τόσο δύσκολους καιρούς όπως αυτούς που διανύουμε, θεωρώ πως είναι χρήσιμο -για να μην πω επιβάλλεται- να ζητάμε ψυχολογική στήριξη κάθε φορά που νιώθουμε ότι φτάνουμε στα όρια μας. Ή μάλλον όχι… Προτού φτάσουμε σε εκείνο το σημείο. Κάνοντας, λοιπόν, μια τέτοια σκέψη -έχοντας συμβουλευτεί και στο παρελθόν ειδικούς